Üzleti tippek

Magyar gazdasági szereplők versenyképességének növelése érdekében pro bono vezetői coaching programot hirdetett a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata és az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Magyarországi Irodája. A Coach up! című kezdeményezés célja, hogy az AmCham magyarországi tagjai nemzetközi ICF-akkreditációval rendelkező magyar coachok révén megtapasztalják a leghatékonyabb amerikai vállalatok körében évtizedek óta sikerrel alkalmazott versenyképesség-növelő eszköz, a coaching előnyeit.


Bővebben...
2015. január
 

A negatív ügyfélélmény, a rossz benyomás súlyos hatással van a cég árbevételére, így stabilitására is: bevétele akár ötödét kockáztatja az a vállalkozás, amely nem fordít kiemelt figyelmet az ügyfél,- és panaszkezelésre – derül ki egy kutatásból. Ennek ellenére aggasztó tendencia, hogy számos vállalatvezető csökkenti a panaszkezelésre szánt erőforrásokat, pedig, egy jól megoldott panasz után az ügyfél gyakran elégedettebb a céggel és szolgáltatással, mintha soha nem érte volna negatív ügyfélélmény.


Bővebben...
2014. december
 

Ritka ma Magyarországon az olyan szervezet, amely kifejezetten azért jön létre, hogy a tudatos vállalkozóknak nyújtsanak segítséget. Négy cég összefogott, hogy a kezüket nyújthassák azoknak a cégvezetőknek, akik fejlődni szeretnének illetve igényt tartanak a változásra. Ennek jegyében októberben került először megrendezésre az Országos Konferencia a Tudatos Vállalkozókért.


Bővebben...
2014. november
 

MEGDUPLÁZÓDOTT AZ ONLINE VÁSÁROLNI SZÁNDÉKOZÓK ARÁNYA 2011 ÓTA PÉLDÁU:L E-KÖNYV, JÁTÉK, SPORTSZER ESETÉBEN Csökken a különbség a csak online böngészők és vásárlók között. Mindenütt a világon egyre fontosabbak a mobil eszközök az e-kereskedelembe.


Bővebben...
2014. augusztus
 

Jó hírünk van: megoldható, hogy végre egy nyelvet beszéljen nő és férfi a tárgyalóasztalnál is! A Sawyer Miller Group szakértőinek segítségével megmutatjuk, hogyan! Amivel a nők arathatnak: smooth kommunikáció 5 lépésben:


Bővebben...
2014. július
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>


Hirdetés