Üzleti tippek

A bizalmi index a világ összes többi régióját, többek között Európát és Amerikát is megelőzve a japán vállalatok iránt nőtt a legnagyobb mértékben – derült ki a Fidelity Worldwide Investment által 159 részvény- és kötvényelemző körében elvégzett 2015-ös felmérés eredményéből. A nemzetközi alapkezelő munkatársai évi 17 000, nagyrészt cégvezetőkkel, döntéshozókkal folytatott megbeszélés alapján mérték fel a következő év lehetőségeit.  


Bővebben...
2015. május
 

Szerény üzleti tervükben napi 45 vendéggel számoltak tíz hónapon belül. Az első üzlet már a nyitás napján hozta ezt a számot, így nem csoda, hogy a korábbi piaci rést ma már 42 BioHair szalon tölti be.


Bővebben...
2015. április
 

A Női Manager, Női Vállalkozói, valamint a Férfi Manager díjat a PWA – Sikeres Nők Egyesülete, azzal a céllal alapította, hogy ily módon is elismerje a nők és férfiak társadalmi és gazdasági szerepvállalását és ösztönözze őket vezetői ambícióik elérésében Magyarországon.


Bővebben...
2015. március
 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy az egyik magyar cég jogsértő módon reklámozta a termékét, mert az ivóvizet annak gyógyhatására vonatkozó állításokkal népszerűsítette. A jogsértésért 1.500.000 forint bírságot szabott ki a GVH.  


Bővebben...
2015. március
 

Magyar gazdasági szereplők versenyképességének növelése érdekében pro bono vezetői coaching programot hirdetett a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata és az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Magyarországi Irodája. A Coach up! című kezdeményezés célja, hogy az AmCham magyarországi tagjai nemzetközi ICF-akkreditációval rendelkező magyar coachok révén megtapasztalják a leghatékonyabb amerikai vállalatok körében évtizedek óta sikerrel alkalmazott versenyképesség-növelő eszköz, a coaching előnyeit.


Bővebben...
2015. január
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>


Hirdetés
Megjelent a tavaszi számunk
Megjelent a tavaszi számunk